Facebook

Kdysi dávno jsem si založila profil na facebooku, protože to bylo něco nového, ve světě používaného a u nás neznámého. Ale po registraci jsem facebook ohodnotila jako zbytečný a život šel dál.

Jak už to tak bývá, člověk se občas vrátí k věcem, které předtím odsoudil. A to se přihodilo i u mě, když jsem slyšela, jak všichni okolo mluví o facebooku, jak je známý i mezi lidmi počítače mírně podprůměrně znalých, musela jsem se znovu přihlásit. Měla jsem několik nabídek přátelství od lidí které znám, něco jsem rozeslala a pak už jen koukala a divila se.

Pomalu se dostáváme k definici facebooku. Co to vlastně je? Něco, díky čemu byste měli mít kontakt se svými přáteli. Ale! Dejte takovouto možnost hloupým puberťákům a dopadne to katastrofálně. Druhý den se mi domovská stránka začala plnit různými výsledky nesmyslných testů, které mě vůbec nezajímají a pozornosti hodné výkřiky se ztrácely v množství odpadu.

Nejzajímavější na tom je fakt, že někteří lidé prázdniny proseděli u facebooku, dělali nesmyslné testy, zveřejňovali ještě nesmyslnější výsledky a ještě k tomu nabádali ostatní. Vážně nechápu těchto několik jedinců, kteří jsou schopní sedět od rána do večera u počítače a mít otevřený jen facebook.

Evidentně nemají co dělat, nudí se, nedokážou si vymyslet program. Lituji je. Ale na druhou stranu jim strašně závidím, protože mají pravděpodobně velký přebytek času. Jiný důvod snad nemůže vysedávání u facebooku mít. Nebo se mýlím?

Příspěvek byl publikován v rubrice Společnost. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *