Redukce nadváhy

Snad každý občas zatouží shodit nějaké to kilo. Často to bývají spíše ženy, ale ani můžům není jejich postava lhostejná. Existuje spousta způsobů, pomocí kterých dosáhneme redukce nadváhy. Každý si může vybrat způsob, který mu vyhovuje nejvíce. Je jich opravdu nepřeberné množství, od drastických diet, přes diety mírnější, přes zvýšenou fyzickou aktivitu až po zázračné hubnoucí prášky nebo chirurgický zákrok.

Při redukci nadváhy je důležité dodržovat osvědčený postup. Můžete se týrat, jak chcete, ale pokud vaše dieta nebude postavena správně, žádná kila neubudou. Ani když budete podávat obrovské fyzické výkony, nemusíte nutně zhubnout. Nejlepší je najít kombinaci všech možností. Zvolit takový program, který vhodně kombinuje více způsobů redukce nadváhy.

Způsoby redukce nadváhy

Dnes nám celé hubnutí usnadňují vymoženosti moderní techniky a moderního lékařství. Například Figura studio nabízí hned čtyři programy redukce nadváhy.

Prvním je redukční permanentka. Je nejúčinnější permanentkou z nabídky, kombinuje jak úbytek váhy, tak zpevňování těla a kůže. Tento program je vhodný i pro lidi ve středním nebo vyšším věku, neboť nedochází k nadbytku kůže. Nadbytek kůže je problémem při každém hubnutí, a čím starší člověk je, tím větší problém. S věkem totiž kůže ztrácí svou pevnost.

Hypoxi permanentka je především pro ty, co již nějaký hubnoucí program absolvovali. Tato technika totiž odstraňuje problém s kožními převisy a povolenou kůží.

Pneuven permanentka je určena pro ty, co se snaží redukovat svojí nadváhu, ačkoliv nepotřebují odbourávat tuk. Zde je problém s přebytečně zadržovanou vodou. Pomocí této techniky dojde k úbytku této nadbytečné vody a tím se samozřejmě i sníží nadváha.

Pokud vám tyto cesty k formování postavy přijdou moc vědecké nebo moc jednoduché, je pro vás připraven speciální dietní program. Skládá se mimo jiné z kompletního plánu procedur a lékařského dietního plánu.

Ať už zvolíte jakoukoliv cestu, rozhodně si v cíli řeknete, že jste dobře udělali. Spolu s úbytkem váhy se budete cítit svěžeji a mladší.

Příspěvek byl publikován v rubrice Společnost. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *