Bachovy esence

Bachovy květové esence léčí naší mysl přírodní silou a energií. Zamyslete se. Co vás trápí? Co chcete změnit? Bachovy kapky vás dokážou zbavit například nejistoty, osamělosti, přecitlivělosti nebo dokonce strachu, nejistoty, skleslosti a zoufalství. Je vaše mysl úplně v pořádku a nechcete nic měnit? Je vám skvěle? Pak asi bachovy kapky potřebovat nebudete. Ale pokud tomu tak není, mohou vám skutečně pomoci.

Bachovy esence nám pomohou od našich trápení a umožňují nám být sami sebou a užívat si přítomnost. Na každé trápení je určena jiná esence. Trápí vás žárlivost nebo závist? Na to vám pomůže Cesmína ostrolistá. Na beznaděj a totální zoufalství pomůže Kaštan jedlý.

Esence můžete i kombinovat a jejich použití je opravdu jednoduché. Do kapací lahvičky o objemu přibližně 30 ml nakapeme 2 kapky od každé esence, kterou potřebujeme a potom lahvičku doplníme čistou vodou. Maximálně můžeme nakombinovat až šest esencí.Připravený roztok pak po čtyřech kapkách kapeme přímo na jazyk, v pravidelných intervalech a to minimálně čtyřikrát ze den. Další možností je kapky přidat do nápoje.

Příspěvek byl publikován v rubrice Společnost. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *