Xhosting – opravu „kvalitní“ webhosting

Že mi občas na několik vteřin nejdou načíst stránky, že se někdy hodně dlouho načítají, nebo že hodinku nejde nic, to už není žádná novinka. Vůbec se nenechám vyvést z míry, porozhlédnu se po jiném hostingu, pak vše naskočí a já si řeknu, že to snad bylo naposled.

Ale tentokrát to bylo jiné. Pár hodin po zveřejnění rozhovoru s Patrikem Voglem opět nastala situace, kdy byly mé stránky nepřístupné. No dobrá, chvilku to nepůjde, ale pak to bude zase dobré. Jenže hodiny míjely a stále se nic nedělo.

Po třech hodinách jsem chtěla kontovat poskytovatele služby. Jenže tu jsem zjistila, že už je moc pozdě (po osmé hodině večerní) a tudíž nikoho nezastihnu. Přesto byl jeden kontakt na ICQ přítomný a tak jsem napsala tam. Odpovědi se mi nedostalo.

Když druhý den ráno vše zase běželo (server byl nedostupný 10 hodin), rozhodla jsem se, že přejdu ke kvalitnímu webhostingu. Ale tu jsem zjistila, že doména je zaregistrována na jejich email a tudíž nebude tak jednoduché jí převést. Kontaktovala jsem podporu, ale do teď se mi nedostalo odpovědi.

Ano, tak takhle se jedná se zákazníkem, který platí za poskytnutí jejich služby. Pánové (a dámy), zkuste to taky, tohle je přímo ukázkové jednání!

Příspěvek byl publikován v rubrice Blogování se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *