E-shop s RC modely

Už jste dávno vyrostli z dětských let, ale stále toužíte po nějakém modelu na dálkové ovládání? Nespokojíte se s dětskými, jednoduchými a lacinými modely? Toužíte po něčem větším, s více možnostmi?

Mít nějaký ten RC model je snem snad každého kluka. V některých to zůstane i v dospělosti. Pořiďte si tedy RC auto nebo RC vrtulník!

RC Guru je eshop nabízející širokou škálu RC modelů. Obsah je třízen jak podle typu modelu (auto, tank, loď, …), tak podle značky, což určitě ocení lidé, kteří už svou favorizovanou značku mají.

RC auto je klasika. Autíčko na dálkové ovládání zná snad každý, a téměř všichni si někdy zkusili nějaké ovládat. RC tank už je ovšem něco jiného. Ano, stále se to pohybuje po zemi, ale je to na rozdíl od autíčka něco netradičního.

Ale ne všichni chtějí zůstat na zemi. Pro náročnější je jsou tu i RC lodě, které ocení hlavně milovníci vody. A pokud se vám i loď zdá příliš přízemní, v nabídce jsou i RC letadla. Pokud se rozhodnete pro letadlo, uvažte taky, jestli chcete rychlost nebo akrobacii. Obojí je možné.

Někomu může letadlo přijít nudné a i pro ty nabízí RC Guru řešení. RC vrtulníky rozhodně nudné nejsou. Jdou s nimi výborné akrobatické kousky.

RC Guru ale nenabízí jen RC modely, samozřejmostí je i příslušenství, baterie, paliva, oleje, barvy a náhradní díly pro vrtulníky. Eshop počítá s tím, že je potřeba nějak dodávat energii, vylepšovat modely a udržovat je.

Co mě na stránkách zaujalo je fakt, že odkazy na všechny potřebné informace najdeme v horní části stránky. Nalezneme zde jak časté dotazy, tak slovníček pojmů, které jsou na stránkách používány a samozřejmě i obchodní podmínky a kontakt. Často musí člověk dlouho hledat, než se k takovým informacím dostane.

RC modely se dají koupit na mnoha místech, tak proč zrovna u RC Guru? Snad největším lákadlem je garance nejlepší ceny. Všechny modely samozřejmě obsahují podrobné české návody a k nabízeným modelům je k dispozici většina náhradních dílů. Ani přepravy se nemusíte bát. Modely jsou balené do pětivrstvých krabic nebo do silné bublinkové fólie. Platba je možná jak převodem, tak na dobírku a při objednávce nad 2990 Kč je doprava zdarma.

Příspěvek byl publikován v rubrice Společnost se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *