Hosting od Blueboard.cz

Pravidelní čtenáři si všimli, že jsem nedávno přešla od ignorantského XHostingu na jiný hosting. Ale snad jen Patrik Vogl a lidé, kteří ví, jak zjistit hostitele webu ví, na koho jsem se obrátila.

Blueboard mi byl doporučen z více stran a po prohlédnutí webových stránek jsem měla jasno. Ale díky xHostingu se převod domény táhl měsíce, někdy už jsem si říkala, že se na to prostě vykašlu. Ale když mi přišel email, že je nastaven můj email u vlastníka mé domény (hosting má špatný zvyk zadávat svůj), moc mě to potěšilo. Tak, že jsem v eufórii koupila domény cetba.eu a tintina.cz.

Snad ani nemusím zmiňovat, že po celou dobu rozhodování zda přejít k Blueboardu či ne, mi byly všechny hloupé dotazy odpovězeny, zatímco se Tomáš Vítovec zmohl jen na větu, že slibuje změny a to nejen zvýšení dostupnosti serverů (která občas klesne pod 70%). Asi po dvou týdnech byl hosting v novém kabátě, který je podle mého skromného názoru ještě horší než ten předchozí. Jo, to asi měla být ta velká změna.

Nejvíc si ale cením trpělivosti Tomáš Randy, protože mi pomohl ven ze všech problémů, které jsem díky mé hlouposti a neznalosti měla. Když jsem dělala webové stránky pro jeden tábor, tak byla největší záhada nefunkčnost emailu a i tu vyřešil (ano, chceme používat Gmail, ne, vlastně nechceme).

Takhle by to mělo fungovat všude, pokud si člověk chce udržet zákazníka, neměl by s ním jednat jako Tomáš Vítovec. Reakce po čtrnácti dnech, to zákazníka vážně nepřesvědčí o kvalitě hostingu.

A čeho si nejvíce cením u Blueboardu? Možnost použití Gmailu, pomoc při řešení jakéhokoliv problému, multihosting a skvěle udělanou nápovědu – člověk zde najde vše, co hledá.
Závěrem nezbývá nic jiného než říci, že hosting od Blueboardu vážně doporučuji. Pokud nevíte, kam s vaší doménou, zvolte Blueboard a nebudete litovat.

Příspěvek byl publikován v rubrice Blogování se štítky , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *