geoÚvod

Vítám všechny náhodné (i nenáhodné) kolemjdoucí na mém novém blogu. Ti, co mě znají, si určitě neodpustí otázku, proč zakládám další, když už jich píšu tolik. Odpověď je snad pochopitelná už z domény. Zde se chci věnovat zážitkům z lovu keší nebo rozebírat názory na různé kešerské události či skutečnosti.

Občas jsem podobné věci psala na některý z mých dalších blogů, ale vždy jsem narážela na problém, kolik toho můžu říci, a hlavně jak, aby článku porozuměli i mudlové. A pak jsem dostala myšlenku, že by nebylo špatné založit blog, který věnuji jen geocachingu, určitě si to zaslouží. Chvilka přemýšlení, koupení dvou domén, vytvoření subdomény a blog je na světě!

A co tedy očekávat? Určitě nějaké zážitky, snad zajímavé. Pravidelní čtenáři se ani nevyhnou článkům, které kritizují společnost, protože často mívám náladu, kdy mi všechno přijde špatné. I v geocachingu se vyskytuje mnoho problémů, na které je možno koukat velmi kriticky.

A jak často budu psát? Tak to vám vážně nepovím, sama jsem zvědavá. Možná bude blog téměř neaktualizován, možná dokonce i zanikne, ale třeba ve frekvenci přidávání článků trumfne ten můjhlavní. Záleží na náladě, inspiraci a samozřejmě také na podpoře čtenářů. Nebojte se ozvat, od toho tu jsou komentáře.

Příspěvek byl publikován v rubrice ... úvahy se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *