Vyhrávejte za pouhou SMS!

Chcete něco vyhrát, ale nechcete proto moc dělat? Nebaví vás sbírat různé obaly, které jen dělají nepořádek, nebaví vás luštit křížovky a jiné zapeklitosti, ale přesto toužíte po nějaké výhře? Mám pro vás řešení, zkuste server Pecka SMS. Naleznete zde hned několik věcí, které můžete vyhrát.

Nalezli jste si svého favorita a nevíte co teď? Je to úplně jednoduché. Stačí poslat SMS zprávu ve správném tvaru na uvedené číslo a počkat na odpověď. Jsou dvě možnosti: buď vám obratem přijde zpráva o vaší výhře, nebo budete informováni, kolik zpráv ještě zbývá do výhry. Každou výhru může vyhrát jen SMS, která je v pořadí tolikátá, jak je uvedeno u výhry.

Pokud jste si vybrali Elektro kolo, u kterého vyhrává každá 1500 SMS a přijde vám odpověď, že do výhry zbývá jedna nebo dvě SMS, neváhejte a pošlete okamžitě další soutěžní SMS zprávu. Naopak, pokud bude chybět přes tisíc SMS, máte téměř jistotu, že nemá cenu žádnou zprávu posílat.

Pokud budete mít štěstí, můžete za jedinou SMS zprávu získat třeba robotický vysavačnebo rovnou luxusní dovolenou snů. Nebo si můžete stanovit nižší cíle a vyhrát terénní autíčko na dálkové ovládání.

Navíc můžete využít funkce Pecka Super a poslat SMS do soutěže, která je nejblíže k výhře. V odpovědi se dočtete, buď jaké soutěže jste se zúčastnili a kolik hlasů zbývá do výhry, nebo informaci o tom, že jste vyhráli.

Příspěvek byl publikován v rubrice Společnost. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *