Jaro je tu!

Určitě už jste si všichni všimli, že se nám za okny dělá krásně. Zima už je pryč a sluníčko začíná hřát mnohem více. Přeszimu se mi nikam nechtělo, ale tomuhle počasí zkrátka nelze odolat. Již jsem několikrát vytáhla kolo a mnohokrát se vydala najít nějaké keše.

Na jaře je to nejideálnější počasí k prolézání houštin, křoví, převracení kamenů a dělání jiných podivných věcí. Ale za to nadšení z nalezené krabičky to stojí. Nevadí, že občas připadáme jiným lidem divný, ale kdo dnes divný není?

Příroda se probouzí a my s ní. Láká nás jít k ní blíž, prolézat lesy, zdolávat vrcholky naší země a u toho nacházet krabičky. Navíc nikam nemusíme spěchat, protože u toho nehrozí zmrznutí jako v zimě a navíc sebou nemusíme nosit lopatu, protože ani haldy sněhu nás nikde nepřekvapí. Hledání je oproti zimě značně usnadněno.

Sluníčko nás krásně zahřeje, vykouzlí úsměv na tváři a ještě větší úsměv vyčaruje objevená krabička. Zapíšeme se, možná najdeme i nějaký trasovatelný předmět nebo dokonce oblíbené CWG.

hledání keší není jen výplň volného času. Je to jakýsi styl života. Můžeme přeci hodit po okolí, aniž bychom hledali nějaké krabičky. Ale mě osobně to až tak moc nebaví, keška je mnohem lepší cíl než vrchol kopce.

A co si slibovat od jara? Viděla bych to na návalovou vlnu jak nových kačerů, tak nových keší. Moc se těším na ty zajímavé a trochu méně na ty bodovky. Ale každá keš potěší. Ráda otiskávám své razítko do logbooku.

A těším se, až nám přijde nové razítko. Spolu s našimi CWG. :)

Příspěvek byl publikován v rubrice ... úvahy se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *