Swap: Nevhodné dárky II

Swapy s tématem „Nevhodné dárky“ jsem na Swaplace vypsala dva. Pro druhý jsem zvolila (nebo ona mě zvolila :D ) Dášu a miniální hodnota swapu byla opět 500 Kč.


Cena: 500 Kč
Téma: Nevhodné dárky
Hodnocení: 8/10


Dáša mě dopředu psala, že pokud se mi swap nebude líbit, mám ho poslat zpátky. Zrovna se do ní totiž pustili holky kvůli jinému swapu. Trošku jsem se začala bát, co mi přijde. Když jsem swap rozbalila, upřímně, vyděsila jsem se. Vykoukly na mě ty hadříky, mačkátko na citron, kartáček a skřipečky v neonových barvách. Selektivně jsem viděla jen to, co se mi nelíbilo a ignorovala vše ostatní. Navíc nic z balíčku (mimo čaje) jsem neznala, tak jsem byla o to víc vyděšená, neměla jsem se čeho chytit, že vidím, že je to super a úžasné. :D

Když jsem se pak podívala v klidu doma, co v balíčku je, tak jsem zjistila, že spoustu věcí využiju. Dokonce i kartáček, který jsem zrovna sháněla, přesně takový, akorát ho teda nebudu používat na ruce, ale na kolo. A i prachovky jsou věc, kterou použiju. Sice to tak nevypadá, ale občas vážně uklízím! Jen bych já nic tohoto typu do swapu nedala. Přeci jen věci na uklízení mně osobně radost nedělají. :)

Ale teď už k tomu, co se mi ve swapu líbilo. Koukněte sami, že tam toho bylo dost:

Asi nejvíce se mi do vkusu trefila s čajem. Mate mám ráda a elixír života je jedno z těch lepších, co v oxalisu mají. Pak mě také potěšila sprchová pěna, netušila jsem, že existuje i nějaká levnější varianta než ty od Rituals. Nicméně vůně mi u této pěny absolutně nevyhovuje, je moc svěží a připomíná mi záchodovou kachničku. :D

Krémy využiju všechny, v balíčku byl denní krém, krém na ruce a tělový krém. Na těrlovém se mi líbí, že má trochu hutnější konzistenci, nemám ráda tekutá tělová mléka.

Vzorečky asi pošlu dál, nemám ráda pytlíčkové, akorát se mi tu hromadí. Stejný osud potká asi i skřipečky, na mě moc křiklavá barva. A mačkátko na citron se ještě uvidí. :)

Takže sečteno podtrženo, swap se mi celkem líbil. Dostala jsem balíčky lepší, na druhou stranu i horší (například žádný).

Pro porovnání ještě foto swapu ode mě. :)

swap-dáša

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené se štítky . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *